Het bestuur van de ijsclub:

Voorzitter: Marc Hilgersom
E mail: voorzitter@ijsclubstompwijk.nl

Secretaris: Ineke Verburg
E mail: secretaris@ijsclubstompwijk.nl

Penningmeester: Femke Wijsman
E mail: penningmeester@ijsclubstompwijk.nl

Bestuurslid: Jolanda de Winter

Bestuurslid: Frank Suijten

Daarnaast houdt Marc Hilgersom zich bezig met de PR omtrent de ijsclub.
E mail: pr@ijsclubstompwijk.nl

En Jolanda de Winter is het aanspreekpunt omtrent het schaatsen voor de jeugd. E mail jeugdschaatsen@ijsclubstompwijk.nl

3 gedachten over “Bestuur”

1. Beste leden bestuur NUT & Vermaak.

Als voorzitter van de Stedenband Leidschendam-Voorburg heb ik een vraag.
    In het verleden zijn er meerdere jaren schaatsuitwisselingen geweest met de Poolse partnerstad van Leidschendam-Voorburg n.l. Konstancin-Jeziorna, een stad dichtbij Warschau.
    Frans Oliehoek was daarvan een van de organisatoren.
    Ook Klaas Abelsma was daarbij betrokken.

Bij een bezoek onlangs aan Polen vroeg de coördinator in Polen of het contact met Stompwijk weer kon worden hervat.

Thomas Kucza – directeur van een school in Konstancin-Jeziorna heeft bij zijn school een internationale skeeler baan waar Europese wedstrijden worden verreden. Ook zou hij graag weer meedoen aan de uitwisseling van schaatsers van Nut en Vermaak met de schaatsclub in Konstancin-Jeziorna.

Mocht daarvoor belangstelling zijn, dan wil ik daarover graag in contact treden met uw bestuur..

Met vriendelijke groet,
    Johan Kunst
    voorzitter Gemeentelijke stedenband Leidschendam-Voorburg * Konstancin-Jeziorna

1. Hallo Johan,
      bericht was er even bij in geschoten. Maar ik heb jou vraag doorgestuurd naar het bestuur.
      Met vriendelijke groet,
      Webbeheer IJsclub Stompwijk