Inschrijven Leiden

Via onderstaand formulier kunt u uw gegevens sturen naar het bestuur van de ijsclub. U ontvangt een bevestiging dat uw mail verzonden is.

Enige opmerkingen vooraf:

Silverdome

De sluiting van de ijsbaan in Zoetermeer heeft er voor gezorgd dat we helaas moeten uitwijken naar een andere ijsbaan. In dit geval de Menkenbaan in Leiden. Omdat op deze baan veel andere ijsclubs ook trainen moeten we uitwijken naar andere tijdstippen. Voor de oudere en meer gevorderde jeugd staat hiervoor een uur op dinsdag of een uur op woensdag ter beschikking. En voor de kleinsten en nieuwelingen is er plaats op de donderdag.

Deelname (Districts)wedstrijden Leiden

Gedurende het seizoen worden er door de jeugdschaatscommissie van het District Sassenheim wedstrijden georganiseerd in de IJshal Leiden. Het is voor iedere jeugdschaatser mogelijk om hieraan deel te nemen.

Deze wedstrijden worden verreden op zaterdagochtend

U kunt op het formulier aangeven of u of uw kind aan deze wedstrijden wil deelnemen.

Deelname aan de Nieuwjaarswedstrijden en aan de Andries Kwik bokaal is op uitnodiging.

Materiaal:

Het is, in tegenstelling tot voorgaande jaren, niet meer verplicht, om als beginner te starten op Easy Gliders (onderbinders). Kinderen mogen ook in het eerste jaar al starten op Combi-noren. Neem contact op met een van onze trainers voor advies hierin. Kinderen die een 2e seizoen gaan schaatsen mogen overstappen op echte noren.

Trainingen in Menkenhal Leiden:
Dinsdag 19.00-20.00 uur (oudere jeugd)
Woensdag 18.45-19.45 uur (oudere jeugd (minimaal 1 seizoen les gevolgd)
Donderdag 17.45-18.45 uur (jongste kinderen en eerstejaars leerlingen)

Ik doe mee aan districtswedstrijden in Leiden (pupillen/welpen)
Ik wil komend seizoen stoppen met de schaatstraining
Ik heb EHBO en ben bereid enige keren per seizoen de EHBO post te bemannen
Ik wil training geven in Leiden

Van alle jeugdleden wordt verwacht dat er minstens eenmaal in het seizoen wordt deelgenomen aan het tijdzetten in de ijshal in Leiden.

Reglement:

1. De ijsclub behoudt zich het recht voor om abonnementen te weigeren. Dit i.v.m. het maximum aantal te verdelen abonnementen per trainingsavond. (Oude abonnementhouders hebben voorrang).
  2. Opgave van schaatstrainingen alleen met dit volledig ingevulde formulier!
  3. Een ieder doet geheel op eigen risico aan de trainingen mee!
  4. Formulieren moeten voor 31 augustus gemaild zijn (dit gebeurt automatisch) of geprint en opgestuurd naar Ineke Verburg, Dr van Noortstraat 181, 2266 GV Stompwijk.