Hierbij de definitieve uitslag van de tijdrit van 10 juni, zoals die ook in de Dorpsketting  heeft gestaan.

Tijdrit IJsclub 2017 – Definitieve uitslag

Tevens hierbij de links naar foto’s die gemaakt zijn tijdens de tijdrit. Richard Schipper heeft 565!! foto’s gemaakt. Hier zitten zeer mooie exemplaren tussen.

Foto’s tijdrit Richard Schipper

Ook Robine van Santen heeft langs de Vliet hele mooie foto’s gemaakt. Net als Annie van Rijn bij de start en Arno bij de prijsuitreiking.

Deze staan in de dropbox hieronder.

Foto’s tijdrit Robine en Annie

Iedereen (nogmaals) bedankt voor jullie hulp of deelname. Volgens ons is alles goed verlopen en kunnen we weer terugkijken op een geslaagd evenement.

Dit jaar hebben we de inschrijving verplaatst naar het parkeerterreintje om drukte bij de start te vermijden. Dit was volgens ons een verbetering. Ook hebben we dit jaar geëxperimenteerd met een plaknummer op je helm in combinatie met een rugnummer. Dit om de tijdklokkers / tijdschrijvers te helpen. Volgens ons ook een verbetering. Wel bleek dat sommige plaknummers wat moeilijk te verwijderen zijn omdat het papier soms scheurde. De lijmresten zijn trouwens makkelijk te verwijderen met een klein beetje wasbenzine of terpentine (wel eerst even testen of dit geen schade toebrengt aan het plastic van je helm).

Maar misschien zijn er nog tips van mensen over dingen die handiger kunnen. Heb je nog een goed idee, laat het ons dan gerust weten. We horen graag je mening.

Hopelijk tot volgend jaar.

Groeten,

Patrick, Frank en Arno

 

Categories:

Tags:

Comments are closed

Headerfoto's met dank aan Erben van der Lans

Agenda