Zaterdag 16 juli 2022 konden de deelnemers weer los en hoe !
Het was een spektakel en ja eindelijk weer sinds de laatste in 2019. Het weer was perfect en het aantal deelnemers top ! 281 geregistreerde deelnemers onderverdeeld in diverse groepen en voor het eerst 8 tot 10 jarige met een ouder.
Van humoristisch commentaar voorzien door de gebroeders Jack en Frans Luiten gaf de voorzitter van de ijsclub Christiaan Hoekstra het eerste startschot om daarna als deelnemer zelf de poldercross te volbrengen.
De daarop volgende groepen werden weggeschoten door voorzitter Theo van de Bosch van Nooit Gedacht.
Diverse ouders in de groep van 8 tot 10 jaar konden hun kroost niet bij houden wat een brede glimlach op hun gezicht bracht.
We zagen vele vriendengroepen, verenigingen, een hele grote groep uit Rijnsburg die niet wist wat hun overkwam in Stompwijk maar ook heel veel toeschouwers !
Veel spektakel bij het buik glijden, polsstokspringen en touwslingeren. Ook de schuimparty was populair kortom weer een zeer geslaagde poldercross 2.0.
De Bouwploeg is op woensdagavond 13 juli begonnen en op zaterdag middag na de landlevenfair en de springwedstrijd moet er dan in 2 uur tijd het hele parcours in orde gemaakt worden.
Tijdens de poldercross zijn er 35 vrijwilligers bezig om het in goede banen te leiden.
Bedankt sponsoren voor het beschikbaar stellen van materiaal. Van Der Krogt aanneming en verhuur BV, Loon en Mechanisatie bedrijf P. van Leeuwen & Zonen, van Velsen transport,Kees Olsthoorn, Theo Koot, Peter Koot luchtkussens, van der Weijden Veevoerhandel Landeigenaren fam. Spruijt, fam. van Santen, fam. de Winter, fam. Verhagen.
Veel dank gaat uit naar de vrijwilligers en de uitstekende ondersteunende samenwerking met Nooit Gedacht ! Samen Sterk !
Tot volgend jaar !
Poldercross commissie ijsclub Nut en Vermaak

Categories:

Tags:

Comments are closed

Headerfoto's met dank aan Erben van der Lans

Agenda